Att testa sig fram i kondomdjungeln

Är du en av de som väljer att inte använda kondom under samlag för att de är krångliga eller obekväma att använda? Faktum är att hela 9 av 10 som väljer bort kondom gör det av just denna anledning. Jag skulle säga att det beror på att man helt enkelt inte har hittat rätt modell som passar just en själv och jag hoppas att du, efter att du läst detta, vill ge kondomen en ärlig chans igen. För att använda kondom är ju faktiskt det bästa preventivmedlet du kan använda dig av.

Börja med att hitta rätt storlek

Jag köper alltid mina kondomer på kondomvaruhuset. Dom har ett enormt utbud och bra guider och filtreringar som gör att du med stor sannolikhet hittar den variant som passar dig bäst. Ett vanligt fel man gör när man använder kondomer är att man väljer fel storlek som gör att den kan kännas krånglig att få på och höjer risken för att halka av. Tipset från mig är att börja med att hitta rätt storlek. När man sedan har gjort det tycker jag verkligen att man skall klicka hem flertalet olika varianter för att hitta sin favorit.

Diskreta leveranser av kondomer till riktigt bra pris

Det finns som sagt mängder av olika kondomer och på kondomvaruhuset kan man välja och vraka till riktigt bra priser. Tycker man av någon anledning att det känns lite pinigt att få hem kondomer på posten så behöver ni inte oroa er mer eftersom dom alltid skickar sina leveranser i diskreta paket där omgivningen omöjligt kan ha en aning om paketets innehåll. Som sagt, testa dig fram! Beställ alltifrån fördröjande, förhöjande och tunna kondomer i alla dess olika varianter och jag är säker på att du kommer att hitta någon som du tycker om.