Snygga sportkläder

Är du som jag, och älskar att shoppa snygga sportkläder? Det är inte lätt att låta bli att kika på sportkläder när man är i affärer. Ett par gånger per år åker jag och min sambo, som är en riktig sportnörd, till Kungsbacka för att handla sportkläder. Det finns ett ställe där som heter Hede Fashion center där det finns flera outlet butiker med märkeskläder. En hel del sportbutiker finns det där. Jag har en favoritbutik dit jag alltid går och det är faktiskt en butik som säljer kläder och utrustning till golfare. Där finns mycket snyggt! Golfare har ju både snygga och funktionella plagg oftast.

Golfbutik med snygga sportkläder

Jag har gjort mängder av fynd i golfbutiken genom åren. Första gången jag hittade dit så handlade jag flera kassar med både toppar, jackor och byxor till halva priset. Riktigt snygga sportkläder kan man hitta där till bra pris. Ofta är det utgående säsongs mode och kanske förra årets mode med, men för mig spelar det mindre roll eftersom jag inte ens spelar golf, så vem vet att det är äldre modell toppar och byxor? Själv är jag ingen sportnörd utan nöjer mig med att gå långa vandringsleder, vardagspromenera 8-9 kilometer och rida ett par gånger i veckan.

Sportkläder blir ridkläder

Efter att jag har använt färdigt mina snygga sportkläder blir dessa nästan uteslutande använda som ridkläder istället. I stallet är det kul att klä sig snyggt men det behöver inte vara perfekt. Ofta har man ändå någon mindre snygg stalljacka utanpå kläderna så dom ändå inte syns. På sommaren däremot går det åt en och annan topp eller långärmad tröja till stallet från mina avdankade sportkläder. Det är perfekt att kunna återanvända sportkläderna när de blir tråkiga men ändå är för snygga för att kasseras. Då åker dom med till stallet en sista vända.