Skönhetsklinik i Borås

Till helgen ska jag göra ett efterlängtat besök på en skönhetsklinik i Borås, jag har väntat på detta så himla länge nu. När jag fyllde 30 år för 2 år sedan fick jag ett presentkort av min familj till en skönhetsklinik i Borås, men ni vet ju vad som hände sedan. Corona kom emellan mig och min behandling. Jag blev så otroligt besviken, så som jag har längtat efter att få koppla av och ta hand om mig själv en stund. Vi har tre barn hemma så det är full fart nästan jämt och så kallad egentid existerar inte när man har små barn. Nu är jag så taggad inför detta besök så ingenting kan stoppa mig.

Skönhetsklinik med bra rykte

För mig är det viktigt att den skönhetsklinik jag väljer ska ha ett gott rykte och verkligen vara experter på de behandlingar som de utför. Det finns allt för många oseriösa skönhetskliniker och salonger som utger sig för att vara kunniga på både det ena och det andra och så blir man bara besviken när man går därifrån. Det har hänt mig när jag var yngre och inte hade så mycket pengar att lägga hos skönhetssalonger. Det räckte att gå till frisören var sjätte vecka och sedan fanns det inga pengar kvar till något annat kul.

Jobba i Borås med skönhet

Själv går jag en rad med olika utbildningar nu på distans som kommer att ge mig kunskap så jag kan arbeta med naglar och fransar om ett tag. Det är utbildningar som jag har fått bidrag till att gå nu under Corona, det är väl det enda som har varit bra med Corona för min del. Men efter kurserna är klara kommer jag att antingen öppna en egen skönhetssalong eller så kommer jag att hyra en stol hos någon proffsig skönhetssalong i Borås.