Hårtrimmer från flera varumärken

      Kommentarer inaktiverade för Hårtrimmer från flera varumärken

Vilken hårtrimmer skulle du köpa om du var tvungen att välja? Det är inte så lätt att svara på den frågan då det finns en hel djungel därute med hårtrimmer från flera varumärken och med väldigt varierande priser. Personligen tycker jag att en hårtrimmer är ett måste i hemmet men det beror säkert på att vi använder vår hårtrimmer både till kattens päls och min sambos hår. Jag klipper alltid hans frisyr med hjälp av hårtrimmer, jag skulle nog säga att ungefär 90% klipps med hårtrimmern och resten med frisörsax. Att kunna raka av kattens päls med hårtrimmer är bara så bra.

Hårtrimmer till päls

Vi har en katt som har väldiga problem med att pälsen tovar i hop sig under vinterhalvåret eftersom hon gärna är utomhus året runt. Så fort det kommer lite snö så får hon pälsbollar som kan liknas vid tovad ull, totalt ogenomträngliga och dessa går verkligen inte att borsta ut. Istället har jag börjat köra med hårtrimmer för att komma åt och ta bort dessa stenhårda pälsbollar och det funkar helt ok. En vanlig hårtrimmer är egentligen inte avsedd för någon kattpäls så det tar lite tid att komma igenom pälsen men det är ju bara ett par hårbollar lite då och då så för mig går det jättebra med hårtrimmer.

Bästa hårtrimmern 2022

Jag har funnit ett test från i år faktiskt, om just olika hårtrimmer och kollat lite på vad som kan skilja dom åt. Det är ju inte så att det finns en massa olika funktioner som på en mobil eller en tv så klart, vad kan egentligen vara olika? Det man tittar på är framförallt motorns kraft, olika alternativ för hastighet och typ av blad. Inte så mycket att skilja dom åt genom tycker jag, men den som var Bäst i test var en modell från märket Philips så kolla gärna på den innan ni köper en hårtrimmer.