Funktionella och bekväma arbetsbyxor för hantverkarbranschen

      Kommentarer inaktiverade för Funktionella och bekväma arbetsbyxor för hantverkarbranschen

Nytt år innebär nya arbetskläder, eller vad säger ni? Jag tycker alltid man får lite extra pepp och energi inför det nya året om man unnar sig själv lite nytt att ha på sig. Eftersom man spenderar så pass mycket tid på arbetet så tycker jag att dessa kläder nästan är de allra viktigaste att man trivs i och är sköna och funktionella att bära, i alla fall när det kommer till arbetskläder för oss som arbetar som hantverkare.

Olika yrkesroller ställer olika krav på arbetskläderna

Det finns ju såklart olika arbeten inom hantverkeri och lika mycket arbetskläder att välja mellan. Jag som arbetar som målare kräver exempelvis inte lika stor vikt av att kläderna håller värmen som andra yrkeskategorier gör. Men däremot flexibilitet och komfort är desto viktigare för mig. Inför det nya året har jag spanat in ett par riktigt snygga arbetsbyxor som jag tänker köpa och testa. Jag har länge kört på samma typ av arbetsbyxor och är verkligen sugen på att testa någonting nytt.

Arbetsbyxor tillverkade i stretch och strategiskt placerade fickor och förstärkt tyg

Det som är så bra med de byxor jag spanat in är att dom är tillverkade i stretch vilket ju underlättar otroligt mycket under en arbetsdag där man böjer sig mycket och rör sig mycket mellan sittandes på huk och stående position. Stretchen tillsammans med strategiskt planerade fickor och förstärkt tyg på de platser byxorna slits som mest tror jag kommer göra att dessa nya arbetsbyxor blir ett vinnande koncept. Det vore faktiskt riktigt bra och kul eftersom jag såg att dessa byxor även tillverkas i shorts. Blir jag nu nöjd med dessa så tänker jag köpa mig ett par sådana till våren, när sommaren är på ingång. Nu ser jag både fram emot ett nytt spännande arbetsår och mina nya stretchiga arbetsbyxor.