Varma underställ

      Kommentarer inaktiverade för Varma underställ

Någon som har tänkt att åka upp till fjällen under jul och nyår? Det brukar vara populärt att hyra stuga i fjällen till juldagarna och även fira nyår där uppe. Kanske är det lite skillnad även i år på grund av corona och vem vet vilka restriktioner som kommer att införas innan året är slut. Men för den eller de som har bestämt sig för att åka upp så är det hög tid att tänka både på julklappar och varma underställ. Och vad passar då inte bättre än att faktiskt köpa några varma underställ till nära och kära som dom får i julklapp?

Alla har inte varma underställ

Det är långt ifrån alla som tänker på att skaffa sig varma underställ till skidåkningen eller vandringen i snö och kyla. Det kan vara en god idé att prova sina termobyxor tillsammans med underställen så du inte upptäcker när du ska ta på dig första skidåkningsdagen att understället plötsligt blivit för tjockt att ha under byxorna. Eller att du har köpt ett par fleecetights att ha som underställ men som inte får plats. De bästa underställen är de som har merinoull i sig. Dessa är både värmande och avser att även hålla kroppen torr. Det är fukten som gör att du börjar frysa till slut, hur tjocka kläder du än har på dig så hjälper inte det om du inte klär dig rätt inpå kroppen.

Köp underställ för olika ändamål

Även ett simpelt underställ kan ha olika funktioner, tro det eller ej. Om du till exempel gör någon aktivitet som innebär att du kommer svettas så är det av största vikt att du har ett underställ som håller dig torr framför att hålla dig varm, så länge som du rör på dig lika mycket. Åker du skidor och tillbringar halva tiden i liften så är det bättre att du köper ett underställ som håller dig varm.